Hatay ÖZAK-DER Türkoğlu Başkanlığında Toplandı

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Okul Öncesi Eğitim Kurumları Tek Çatı Altında Toplanıyor
Okul öncesi eğitim sektörüne damga vuran ve Hatay’daki mevcut bir çok kurumu bünyesinde barındıran Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAK-DER), sektörde öncü olmayı sürdürüyor.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Levent Erdem’den bayrağı devralan ve deprem sonrası Başkanlığa getirilen bölgemizin başarılı iş insanlarından Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumları Kurucusu Selma Türkoğlu, Sektörü tek çatı altında toplamak için var gücüyle çalışıyor.
6 Şubatta bölgemizde meydana gelen deprem sonrası özellikle Antakya merkezde bulunan çok sayıda gündüz bakımevinin kapanması ile İskenderun Belen Arsuz, Payas, Dörtyol, Erzin bölgelerinde faaliyet gösteren Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAK-DER), sektörü bir araya getirmenin gayreti içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAK-DER), hafta sonu toplantı gerçekleştirdi.
ÖZAKDER Başkanı Selma Türkoğlu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İlk adım Kreş ve Gündüz Bakım Evi Hanife Yıldırım İnci Kreş ve Gündüz Bakım evi Merve Çelen ve Mukaddes Öztürk , Çağla Anaokulu Poyraz Gülender ,Minik Kalpler Anaokulu Hayri Ergül Çocuk Eli Anaokulu Hamza Kurt, Minik Kalpler Anaokulu Dürdane Ergül ,Şeker Kreş ve Gündüz Bakım Evi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Üyesi Eda Esmer katıldılar.
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (Hatay ÖZAK-DER) Başkanı Selma Türkoğlu, toplantı ile ilgili yaptığı değerlendirmesinde; “Dernek olarak toparlanma sürecindeyiz. Çok büyük bir deprem felaketi yaşadık. El birliği ile bölgemizde faaliyet gösteren sektör temsilcilerimizi tek çatı altında toplayarak, güç birliği içerisinde olmayı hedefliyoruz. Bu günkü toplantımızda, Okul Öncesi Eğitim Kurumlarında yaşanan sorunlar, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı çalışma programlarımız ve hedeflerimiz hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” şeklinde konuştu.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: