SGK İl Müdürü Hamit Bal ve İskenderun Merkez Müdürü Remziye Evren Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ile Bir Araya Geldiler

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Deprem sonrası Muhasebecilerin Yaşadıkları Sorunlar Ele Alındı’

İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasının haftalık toplantısına, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve SGK İskenderun Merkez Müdürü Remziye Evren katılım sağlayarak, Muhasebecilerin sorunlarını dinlediler.
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin Geleneksel olarak düzenledikleri Perşembe yemeğine katılan, SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal ve SGK İskenderun Merkez Müdürü Remziye Evren’e ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar, “Bizim gibi depremzede olduğu için bizleri en iyi şekilde anlayanlardan olan SGK İl Müdürümüz Hamit Bal ve SGK İskenderun Merkez Müdürü Remziye Evren’e deprem sonrası yaşadığımız sıkıntıları anlattık. Oldukça verimli geçen toplantıda, güncel mesleki sorunlarımızı değerlendirme fırsatı bulduk. Katılımlarından dolayı kendilerine Yönetim Kurulum ve meslek mensubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

 


Paylaş
Kategori:
Etiketler: