HATAY BŞB’DE FATİH TOSYALI SESLERİ

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

2019 Yerel seçimleriyle İskenderun Belediye Başkanlığı ile hizmet etmeye başlayan Başkan Tosyalı Covid-19 ile mücadelede başarılı çalışmalarıyla halkın sevgisini kazandı.

6 şubat depremiyle gece gündüz enkaz çalışmalarına katılıp koordineli şekilde Belediye imkanlarıyla çalışmaya devam eden Fatih Tosyalı deprem bölgesi olan Hatay’ın tüm ilçelerinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Bir dizi programlara katılan Tosyalı, sosyal projelerde yer alarak tüm Hataylılar’ın sevgisini kazanıyor.
Hatay geneli bir çok muhtarlarla istişare halinde erzak, gıda yardımlarıyla bir çok depremzedeye ulaşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, çocukları da unutmuyor.
Hatay genelinde bir çok etkinlikler yapan Tosyalı ‘Çocuklarımızın Yüzü Gülsün’ şiarıyla çalışmaları çocukların yüzünü güldürdü.

“FATİH TOSYALI BÜYÜKŞEHİR BAŞKANI GİBİ ÇALIŞIYOR”

Tosyalı; mülki amirlerle, öğretmenler ile müftüler ile bir araya gelerek o bölgenin sorunlarına uzun süre önce el uzatması bir çok ilçedeki vatandaşlar; “Fatih Tosyalı Büyükşehir Belediye Başkanı gibi çaşılıyor, desteğini esirgemiyor. Her zaman yanımızda oldu, olmaya devam ediyor.” Açıklamalarında bulundular.

Yaşanılan deprem sonrası Konteyner Kent’te vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Tosyalı, ilgili kurum ve kuruluşlarla yaptığı doğru istişarelerle hem Devlet hem Belediye olarak hızlı çözüm odaklı çalışmalarıyla vatandaşlardan takdir toplamaya devam ediyor.

Başta İskenderun olmak üzere bir çok ilçede isminden söz ettiren çalışmalarıyla gündeme oturan Fatih Tosyalı, kamuoyunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı için bir çok yerde adından sıkça söz ettiriyor.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: