ÖZAK-DER Yönetimi Konteynerde Kalan Çocukları Sevindirdi

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Konteynerinde Kalan Çocuklar ÖZAK-DER’in 23 Nisan Etkinliğinde Unutulmaz Anlar yaşadılar
Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkanı Selma Türkoğlu, Dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Konteynerlerinde kalan çocuklarla birlikte 23 Nisan coşkusunu ve mutluluğunu doyasıya yaşadılar.
Kurulduğu günden bu yana faaliyetlerini aralıksız sürdüren ve sosyal aktivitelere de son derece önem veren Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkan Selma Türkoğlu nezdinde ekibi ile birlikte yine önemli bir organizasyona daha imza attılar.
6 Şubat 2023 tarihinde bölgemizde meydana gelen deprem felaketi sonrası Konteynerde kalmak zorunda kalan çocukları unutmadıklarını belirten Hatay Özel Anaokulları ve Kreşleri Derneği (ÖZAK-DER) Başkan Selma Türkoğlu, “Dernek olarak 23 Nisan etkinlikleri kapsamında Kıbrıs Türk Şampiyon Melekler Konteynerlerinde kalan çocuklarla birlikte 23 Nisan coşkusunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşadık, onların yüzlerindeki tebessüm ve mutlulukları bizleri de son derece memnun etti. Mutlu olmak onların da hakkı. Bu güzel organizasyonda emeği geçenlere ve tek yürek olan arkadaşlarımıza teşekkür ederiz” dedi.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: