SGK HATAY İL MÜDÜRÜ HAMİT BAL’DAN MUHASEBECİLER ODASINA ZİYARET

Published on:  /   Son güncellenme  /   Yorum yapılmamış

Paylaş

Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Hatay Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hamit Bal ile İskenderun Sosyal Güvenlik Merkez Müdiresi Remziye Evren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti.

Ziyarete, SGK İl Müdürü Hamit Bal, İskenderun SGK İlçe Müdürü Remziye Evren ve İskenderun SGK İlçe Müdür Yardımcısı Muzaffer Akkoyun da yer aldı.
Ziyarette konuşan Bal, Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında bu yılki temalarının “Kayıt dışı istihdam ile mücadele” olduğunu söyledi.
Prim ödemelerinin 2024 Temmuz tarihinden, 28 Şubat 2025’e kadar ertelendiğinin müjdesini veren Bal, “Esnafımız ve işverenlerimiz biriken borçlar için kaygılanmasınlar. Temmuz ayına kadar biriken primleri, faizsiz ve gecikme zammı olmadan taksitlendirme imkanı veriyoruz” dedi.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Kaynar ise, verilen müjdelerin yerinde bir karar olduğunu ve mükellefleri ekonomik açıdan nefes alacaklarına vurgu yaparak, tüm SGK Çalışanlarının bu anlamlı günlerini kutladıklarını belirtti.


Paylaş
Kategori:
Etiketler: